2.2.5 Zneaktivnit nepoužívaného zákazníka

Pokud je se zákazníkem ukončeno používání všech služeb, může být vhodné zákazníka zneaktivnit. To má tyto výhody :

  • seznam zákazníků se pročistí (ve výchozím zobrazení jsou jen aktivní zákazníci)
  • jsou blokována tlačítka pro objednání nových služeb
  • při převodu čísla a zakládání nové služby nejsou neaktivní zákazníci v nabídce

Z historického pohledu je tato fukce velmi zajímavé k pročištění duplicitních zákazníků.

Zneaktivnění zákazníka je popsáno v 2.2.2 Změna nastavení zákazníka